Uncategorized

Fira hästarna – utomhus

Det finns alltid en anledning att fira. Det gäller inte minst när man arbetar med djur. Ett firande är dels ett bra sätt att uppmärksamma djuren och verksamheten. Det är också ett bra sätt att nå ut, både i marknadsföringssyfte och för att uppmärksamma den roll djuren faktiskt spelar i dagens samhälle.

Hösten 2020 ställer lite andra krav på ett firande än vad som gällt tidigare. Att hålla firandet inomhus rekommenderas inte, åtminstone om man ska bjuda in gäster utifrån. En fest utomhus kräver lite annan utrustning, men är fullt möjlig att hålla. Det mesta som behövs går att hyra. Det går exempelvis att hyra:

  • Blommor
  • Gasolvärmare
  • Partytält
  • Glas, porslin och bestick

Arrangemang när det passar att hyra

Det är nog vanligast att hyra glas, porslin, blommor med mera i samband med bröllop och andra stora fester. Men det är också ganska vanligt i samband med arrangemang som:

  • Företagsevent
  • Jubileum på ridskolor
  • Kosläpp

Det sistnämnda blev det inte mycket av i våras, och anledningen till detta stavas Covid-19. I våras sändes kosläppen på nätet, och ingen vet hur det kommer att bli nästa år. Kanske kommer de att sändas online även då, kanske kommer alla som vill att vara välkomna att bevista arrangemanget live. Kanske kommer de dock att behöva hålla ett visst avstånd, kanske inte. 

Om du som läser detta har kor, och har börjat fundera redan nu på om det kommer att vara möjligt att arrangera ett kosläpp, då har vi ett tips. Börja kolla redan nu på utbudet hos firmorna som hyr ut tält, porslin och annat. En del av dem har entréstolpar, och annat som kan användas för att göra det lättare att hålla avståndet, i sitt sortiment. Du bör ta med i beräkningen att dessa kan vara uthyrda när det är dags för kosläpp i vår.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *